25, januari 2015 | Yana

Yana

Annons

25, januari 2015

Längtar till sommaren, om ungefär 3 veckor åker jag till Gran Canara, Så skönt.

Idag har jag varit hemma hela dagen och kollat på serien Pretty Little Liars som alla helgdagar typ. Jag är på Sesong 5. Jag har bara varit hemma, kollat på film och ätit pizza. Jag har lite ongest över att jag inte har pluggat. Jag skulle igentligen plugga till Biologi provet som är på fredag men jag har inte gjort det än.

Nu ska jag faktiskt plugga till provet. Va inte oroliga, jag började faktiskt inte plugga på provet idag utan jag började lite för typ 2 veckor sedan haha. image

Denna bilden är tagen igår. Jag mina syskorn och en kompis till mina syskorn spelade tillsammans här i Växjö på Livekarusellen som är en band tävling 😊👍

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats