Mina bästa resor 2014 | Yana

Yana

Annons

Mina bästa resor 2014

Det första som står på min lista är Gran Canaria som är otroligt fint ställe som min familj reser till varje år. Det är många Svenskar som bor där och jag spelar fiol Conserter där med min orkester i olika Svenska kyrkor.imageimage

Det andra är Holland som vi också reser till varje år för att vi promenerar 40km i 4 dagar. Holland är jätte fint och jag tipsar verkligen 4daagse för dom som gillar att träna eller gå promenader. Man kan välja att gå 30,40 eller 50 km i 4 dagar.
imageimage

Det tredje är Paris. Jag var där förra året för första gången. Otroligt fin alltså. Älskar Paris imageimageimageimage

Sen var jag också i Swerin förra året med min kör. Också ett jätte fint och mysigt gammalt ställe imageimage
Vi stannar här i Sverige nu. Jag var i Västerås förra året och spelade fiol med Alexander Rybak. Han valde ut mig att spela ett solo stycke med honom. Denna dagen kommer jag aldrig att glömma. image

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats