mån, 9 feb 2015 | Yana

Yana

Annons

mån, 9 feb 2015

Hej!

idag efter skolan gick jag till Växjö fria gymnasium skolan som Jessie går på och hämtade min fiol. Jag glömde nämligen den hos Jessie när jag sov över hos henne men hämtade den efter skolan. Direkt efter tog jag bussen hem till Lessebo och efter en timme gick jag till Orkester lektionen.
Nu sitter jag här hemma vid datorn och bloggar, jag kollade på Tv innan i ungefär 20 minuter men sedan tröttnade jag så jag satte mig vid datorn.

Imorgon blir det en lång dag. Jag slutar skolan kl 14:30 och ska vara i skolan tills kl 17:00 för att jag har Kör kl 17:00. Kören slutar kl 19:00 och då tar jag bussen hem kl 19:15. Så jag kommer vara hemma ungefär kl 20:00.
Hemma kommer jag packa det sista till Gran Canaria och gå och lägga mig. Jag kommer nog göra ett blogg inlägg imorgon i skolan men om jag inte gör det så vet ni varför och vad jag gör. 🙂imageimage Detta är 2 bilder från i somras i Köpenhamn på Nelly.se utställning 😄

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats